• jan de rooy

Trees van Rijswijk

Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me erg goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonderdelen geïntroduceerd. Op deze manier kwam ik ook bij de Milon Cirkel terecht. Ik fitness al ruim 5 jaar gemiddeld drie keer per week en ik wilde wel eens wat nieuws proberen. Inmiddels ben ik al in de derde Milon fase aanbeland en ik vind het nog steeds hartstikke leuk. Je merkt veel vooruitgang en je hebt elke keer weer het gevoel dat je lekker hebt gesport. Als je graag met fitness bezig bent is het zeker aan te raden om eens uit te proberen!

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.