• jan de rooy

Frans van Gils

Mijn vrouw en ik sporten erg graag en wij nemen dan ook wekelijks deel aan de RPM les. Ongeveer acht weken geleden zijn we naast deze les begonnen met de Milon Cirkel en het bevalt ons super goed. De gevarieerde oefeningen aan allerlei toestellen zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden. Ik probeer elke vrijdagochtend te komen en ken inmiddels veel andere deelnemers. Het groepsgevoel maakt het plaatje dan ook helemaal compleet. Na mijn ervaringen met de Milon Cirkel heb ik mijn reguliere fitnesstraining vaarwel gezegd

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.