• jan de rooy

Direct contact met onze Sportadviseurs!

Wij staan graag in direct contact met je. Dat gaat op dit moment niet in onze club, maar wél via een 1 op 1 livestream!  Onze Sportadviseur neemt vooraf telefonisch contact met je op om deze verbinding te starten. 

Als je de ZOOM-app nog niet hebt, dan wordt je gevraagd om deze te installeren op het moment, dat je verbinding gaat maken. Je maakt verbinding door op de naam te klikken van de coach. 

Voor het volgen van de Live Groepslessen en opgenomen trainingen willen we je vragen om lid te worden van de besloten facebook groep ’Online trainingen & tips Jan de Rooy Sportcentrum’. Deze groep is speciaal voor leden van Sportcentrum Jan de Rooy gemaakt om alle filmpjes van onze instructeurs te bekijken en mee te doen met de online trainingen.

Ik wil een 1-op-1 livestream starten met:

 

Mandy

Peter

Marlène

Let op: livestream starten kan alleen na telefonisch contact met een van onze Sportadviseurs. Wilt u contact? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Nieuws

 • Goed nieuws! Outdoor trainingen!

  Vanaf 11 mei outdoor trainingen!

  Lees meer
 • Vanaf maandag weer lessen voor onze sporters tm 18 jaar!

  Vanaf maandag starten wij met het geven van lessen aan onze jeugdleden van 4 t/m 18 jaar!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.