• jan de rooy

XCORE

Nieuw! - XCORE Workout bij Jan de Rooy

Bekijk deze mail in uw browser

Beste sporters,

Inmiddels zijn we vanaf 11 mei alweer volop buiten aan het sporten en sinds 1 juli is het ook binnen weer volledig geopend. Wat fijn, dat velen van jullie de weg naar onze club wekelijks weer vinden! Uiteraard werken wij in onze club volledig coronaproof volgens het protocol Veilig Sporten vanuit het RIVM.

Nieuws! 

Voordat de coronaperiode begon hadden we een nieuw en revolutionair core programma op de planning staan. Corona heeft de start van dit programma wat vertraagt, maar we zijn er trots op om u te kunnen vertellen, dat wij vanaf 26 september gaan starten met het core programma XCORE.

Wat is de XCORE Workout?

XCORE® is een unieke training: het is de enige groepsles waarbij de gehele les zowel de core als conditie getraind worden. Gedurende de workout maak je gebruik van de XCO®-trainer: een aluminium buis, gevuld met grit. Het grit beweegt van deksel naar deksel, waardoor een disbalans in de core wordt gecreëerd. Om deze disbalans te stabiliseren dien je gedurende de gehele workout je core aan te spannen. Hierdoor ben je je core dus continu aan het trainen, wat zorgt voor supersterke buik- en rugspieren.
Er is keuze uit lessen van 30 of 45 minuten. De 30 minuten versie vind je straks terug op het rooster als XCORE X-PRESS. XCORE is voor iedereen; mannen en vrouwen, jongeren en ouderen, en beginners en gevorderden!
 
De Kick-off van XCORE is op zaterdag 26 september. Reserveren voor de Kick-off is mogelijk vanaf 19 september via de WOD-app. Heb je tot nu toe nog nooit de WOD-app gebruikt? Klik dan op de link om deze app te installeren.
 
Installeer hier de WOD-app


Lesrooster vanaf 7 september

Vanwege het einde van de zomer zijn wij genoodzaakt om de groepslessen weer binnen aan te gaan bieden. Het volledige rooster inclusief de locatie van de lessen vind je in de WOD-app. Uiteraard werken wij bij onze groepslessen volledig volgens het protocol Veilig Sporten van het RIVM. Dat wil zeggen:
 • We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Zowel in de bar als tijdens het sporten als tijdens de leswissel. Geef elkaar de ruimte!
 • Wij voldoen in ons gebouw ruimschoots aan de ventilatie-eisen die worden gesteld.
 • We maken samen de sportmaterialen na afloop schoon.
 • We reserveren de groepslessen via de WOD-app.
 • We komen zoveel mogelijk omgekleed naar de club.
 • Kom zoveel mogelijk met de fiets naar de club.
 • Bij klachten komen we NIET naar de club.
 • Bent u niet gebonden aan een trainingstijd tussen 09.00 en 11.00 uur? Dan verzoeken wij u om buiten deze tijden te komen trainen. 

Win jij de 50” Samsung TV?

Vanaf nu kun jij een prachtige 50” Samsung TV winnen! Hoe? Heel simpel; geef middels een deelnamelot bij ons aan de bar een introduce op die jij een week gratis sporten cadeau wil doen. Komt je introduce voor een kennismaking naar onze club? Dan is je lot geldig voor de trekking eind september! Indien je introduce na de proefweek besluit door te gaan met sporten in onze club, dan ontvang jij ook nog eens een maand gratis sporten cadeau! En dat is mooi toch? Wil je je winkans vergroten? Je mag een onbeperkt aantal introducés aan ons doorgeven via een deelnamelot!
 

Tot slot

Ik wil heel graag mijn dank uitspreken over hoe we met zijn allen het protocol Veilig Sporten naleven. Graag geef ik een compliment aan onze sporters dat zij zo goed bezig zijn met hun vitaliteit en weerstand!
 
Heel graag tot spoedig ziens in onze club!


Met sportieve groet,
 
Jan de Rooy
 

Nieuws

 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
 • XCORE

  Vanaf 26 september XCORE in onze club!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.