• jan de rooy

van Dooren en van Wijk brons in Antwerpen

 

INTERNATIONAL OPEN ANTWERP 2019

 

De judoka’s van sportcentrum JAN DE ROOY gingen afgelopen weekend met een groep van 5 judoka’s naar het sterk bezette internationaal toernooi in Antwerpen. De arenahal te Antwerpen zorgde voor een karakteristiek toernooi. Een schitterende hal die opgebouwd is als een waar theater. Helaas was er in de eerste ronde weinig publiek te bekennen maar naargelang de dag vorderde werd het steeds drukker.

 

De organisatie hanteerde een oud maar misschien wel vooruitstrevend systeem. Judoka’s werden opgedeeld in poules, de beste 2 uit een poule mochten verder strijden in een afval ronde richting de prijzen. Op deze manier zijn judoka’s verzekerd van meerdere partijen.

 

Twee van de judoka’s van Jan de Rooy wisten te scoren. Tess van Dooren was goed voor Brons in de u21 -70kg klasse. Ethan van Wijk  wist ook brons te bemachtigen in de u18 -66kg klasse.

 

Een mooie score op een zwaar toernooi!

 

Judo Team Sportcentrum JAN DE ROOY en Brabant Open judo feliciteren de winnaars met hun medailles.

 

Nieuws

 • Early Bird RPM

  Op vrijdag 29 maart houden wij een Early Bird RPM training!

  Lees meer
 • Nieuw: Grit Athletic HIIT training!

  De populariteit van HIIT training blijft stijgen. Snelle resultaten...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.