• jan de rooy

Goed nieuws! Outdoor trainingen!

Beste Sporters,

We mogen weer van start! Vanaf maandag 11 mei starten we met outdoor trainingen! 

Naar aanleiding van de persconferentie is er in de afgelopen dagen intensief contact geweest tussen het kabinet en de brancheorganisatie NL Actief. NL Actief gaat zich er hard voor maken dat sportclubs 1 juni weer open mogen in plaats van 1 september! Wij hebben hier goede hoop op, gezien de laatste berichten. Mochten wij open mogen, zal alles in ons centrum zijn ingericht volgens de veilige richtlijnen van het RIVM. 

In de afgelopen periode zijn wij meteen gestart met het geven van online (live) lessen en trainingen. Wat fijn, dat een groot aantal van u hier gebruik van maakt. Wij adviseren u dan ook om 2 tot 3 keer per week een training te doen om fit te blijven! 

Goed nieuws! 

Afgelopen woensdag hebben we te horen gekregen, dat de coronaregels iets versoepeld zijn met betrekking tot buiten sporten. Binnen de nieuwe regels gaan wij naast de online trainingen vanaf maandag ook trainingen aanbieden outdoor. Vanzelfsprekend zal het sporten iets anders zijn dan voorheen, maar we zijn heel blij een mogelijkheid te kunnen bieden. 

Het ‘corona’ rooster zal er uiteraard anders uitzien, dan het rooster dat u van ons gewend was. Zo zullen de trainingen 30 minuten duren omdat we zoveel mogelijk mensen een mogelijkheid willen geven om te komen trainen. Ook kunnen we op dit moment nog niet van alle programma’s trainingen aanbieden. Er zullen in de loop van de tijd extra lessen bij komen in het rooster. 

We kunnen de trainingen aanbieden, als we samen rekening houden met de volgende aandachtspunten:

 • Wij moeten onze bezoekersstroom reguleren. Deelname aan de lessen kan daarom uitsluitend door een reservering te doen via onze WOD app. Onderaan deze mail vindt u de link naar een korte instructie. Reserveren kan vanaf zaterdag 9 mei 12.00 uur
 • Check in de WOD-app bij uw gereserveerde les op welke locatie u verwacht wordt. 
 • Wij vragen naar uw gezondheid met betrekking tot corona. Heeft u verkoudheidsklachten, blijf thuis. 
 • Houd 1,5m afstand. Voor, tijdens en na de training.
 • Was uw handen voordat u naar ons toe komt. 
 • Kom omgekleed naar de training, ons gebouw is immers gesloten
 • Neem uw eigen flesje water en handdoek mee
 • Kom bij voorkeur op de fiets, omdat wij de parkeerruimte gebruiken voor de lessen.
 • Check bij slecht weer onze website om te kijken of de training doorgaat.

We verzoeken u om ‘sociaal’ te reserveren, zodat we zoveel mogelijk van onze sporters een kans geven om te komen trainen. Het kan voorkomen, dat een les vol is. We mogen immers op dit moment slechts 9 deelnemers met 1 instructeur laten sporten. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen. Op het moment dat iemand zich dan uitschrijft voor een training en u bent de eerstvolgende op de wachtlijst ontvangt u een mail. 

WOD app 

Om te kunnen reserveren heeft u de WOD-app nodig. Voor deze app dient u zich eenmalig te registren en daarna kunt u de app downloaden op uw telefoon of tablet. Ook kunt u na de eenmalige registratie via een pc registreren!

 Klik hier voor de uitleg om deze te installeren! 

Tot slot

Deze situatie is voor ons ook nieuw. Ongetwijfeld zullen we in de komende dagen zaken moeten aanpassen en verbeteren. Bovenal zijn wij blij, dat wij u weer mogen ontvangen en mogen begeleiden tijdens het sporten! 

Wij kijken uit naar de start van de trainingen maandag! 

 

Met sportieve groet

Namens mijn hele team,

 

Jan de Rooy

Nieuws

 • Goed nieuws! Outdoor trainingen!

  Vanaf 11 mei outdoor trainingen!

  Lees meer
 • Vanaf maandag weer lessen voor onze sporters tm 18 jaar!

  Vanaf maandag starten wij met het geven van lessen aan onze jeugdleden van 4 t/m 18 jaar!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.