• jan de rooy

Nuttig judo weekend judoka’s JAN DE ROOY.

Vlaardingen;

In de gemeentelijke Vlaardingse sporthal “Westwijk” aan de Floris de Vijfdelaan werd op zaterdag 23 en zondag 24 februari  voor de 36e keer het Judo Toernooi Groot Vlaardingen gehouden.
Voor sportcentrum JAN DE ROOY namen 6 judoka’s deel waarvan er twee met goud naar huis gingen.

Tess van Dooren -63kg. was in haar klasse ongenaakbaar en wist alle partijen naar zich toe te trekken. Het was te zien dat ze stappen wil maken in haar nieuwe leeftijdsklasse -21 jaar.

Kyra van Bogerijen -40 kg. schrijft het 7e toernooi op haar naam. Haar eerste wedstrijd was niet wat we van Kyra gewend waren. Gelukkig kreeg ze via de herkansing een kans op sportieve revanche en wist ze in de finale te winnen van dezelfde tegenstander.

 

Tilburg;

Judo Klub Tilburg organiseerde  op zondag 24 januari in Sporthal Dongewijk het JKT Kruikentoernooi aan de Dongewijkdreef te Tilburg. Veertien spelers van De ROOY namen aan dit jeugdig judotoernooi deel en zij wisten zich mooi in de kijker te spelen.

 

2e plaatsen;

Jinte van Gestel, Floor Verhalle en Tobias Verschuren.

3e plaatsen;

Stan van Iersel, Tom Paulusse, Zoë Zandbergen, Maartje van Alphen, Max van Diessen, Pelle Verhoeven, Chris van Berkel, Jens Harberink en Mike van Helvert.

 

Namens Judo Team JAN DE ROOY en Brabant Open judo van harte proficiat.

Nieuws

 • Prestigieuze Soeverein cup prooi voor judoka’s de Rooy

  Lommel; In het Belgische Lommel werd over twee dagen, 13 en 14 april, &nbs...

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Jan de Rooy pakt het eremetaal

  Hildie; Op zondag 7 april werd er in Diessen het jaarlijkse HilDie toernoo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.