• jan de rooy

Lancering XCORE

Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

XCORE is een unieke training. Het is de enige groepsles waarbij de gehele les zowel de core als cardio getraind wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een XCO. Dit is een aluminium buis gevuld met grit. Door bewegingen te maken met de XCO beweegt het grit van deksel naar deksel, waardoor een disbalans in de core wordt gecreëerd. Daarom dien je de hele workout de buikspieren aan te spannen en train je je romp de hele workout, wat leidt tot de sixpack die je al hel lang wilde. Het is een conditionele, staande training van 45 of 30 minuten. Tijdens de 45 minuten verbrand je tot wel 750 kcal en je bouwt daarnaast snel spiermassa op. Doordat je naast je buikspieren ook cardiovasculair traint, wordt je sixpack nog sneller zichtbaar. Deze training is voor iedereen op verschillende niveaus te volgen.

Elke 3 maanden wordt een nieuwe release met geweldige muziek uitgebracht. Je lichaam wordt zo elk kwartaal opnieuw geprikkeld.

Schrijf je via de WODapp en doe mee met de lancering van XCORE ( vanaf zaterdag 19 september kun je inschrijven voor de lancering)

De lestijden deze dag : 09.30 en 10.30

We zien jullie graag 

Desiree, Hanneke en Jan

 

 

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.