• jan de rooy

Judoteam Jan de Rooy 8x goud.

Klompen toernooi Sint-Oedenrode

 

In het weekend van 27 en 28 oktober, wisten de Judoka’s van Jan de Rooy te scoren tijdens het klompentoernooi. Dit is een internationaal toernooi in sporthal De Streepen te Sint-Oedenrode. Er werd hard gestreden om de erg mooie medailles. Opmerkelijk feit is dat de judoka’s die gescoord hebben allen naar huis zijn gegaan met goud.

 

Hieronder de lijst met judoka’s die wisten te scoren.

 

1e plaatsen

Fleur van Oudgaarden, Vigo van den Oetelaar, Rens van der Pas, Mike van Gijsel, Bas van der Pas, Jim Hendrikx, Milou van Amelsvoort en Tim Boekweit.

 

Namens Judo Team JAN DE ROOY en Brabant Open Judo van harte proficiat.

Nieuws

 • Prestigieuze Soeverein cup prooi voor judoka’s de Rooy

  Lommel; In het Belgische Lommel werd over twee dagen, 13 en 14 april, &nbs...

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Jan de Rooy pakt het eremetaal

  Hildie; Op zondag 7 april werd er in Diessen het jaarlijkse HilDie toernoo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.