• jan de rooy

Judoka’s Sportcentrum JAN DE ROOY Internationaal

 

De Judoka’s van Sportcentrum JAN DE ROOY lieten afgelopen weekend internationaal van zich horen en behaalden zowel in Portugal als in Belgie ere-plaatsen.

Te Coimbra (Portugal) werd een “junior european cup” gehouden. Dit sterke toernooi is toegankelijk voor dames en heren -21 jaar. Jur Spijkers wist in de zwaargewicht klasse +100 kg. een gouden plak te veroveren en met stijl. In de finale wist hij zijn tegenstander al na 8 seconden een schitterende Ippon, vol punt, te geven.

Zaterdag 12 maart was Sint-Truiden (België) het strijd toneel voor een tweetal judoka’s van De Rooy.
In de junioren -63 kg. klasse wist Tess van Dooren zilver te bemachtigen. Achteraf was ze niet geheel tevreden met het verloop van de finale, dit laat zien dat ze een enorme drive heeft om kampioen te worden.
In de min 15 jaar wist Ethan van Wijk goud te scoren. Na een spannende ochtend was deelname niet zeker voor Ethan. Gelukkig mocht hij toch meedoen maar hij moest wel een klasse hoger vechten. Dit maakte Ethan niks uit, hij wist iedereen met ippon van de mat te gooien. Op deze manier werd hij niet alleen kampioen maar werd hij ook gekroond als beste min 15 jaar judoka.

 

Judo Team JAN DE ROOY en Brabant Open Judo feliciteren de medaille winnaars van harte met deze over winning.

 

Nieuws

 • Prestigieuze Soeverein cup prooi voor judoka’s de Rooy

  Lommel; In het Belgische Lommel werd over twee dagen, 13 en 14 april, &nbs...

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Jan de Rooy pakt het eremetaal

  Hildie; Op zondag 7 april werd er in Diessen het jaarlijkse HilDie toernoo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.