• jan de rooy

Judoka’s Jan de Rooy hebben een goed weekend.

Jur Spijkers Brons te Bremen

Jur Spijkers behaald een 3e plaats bij de junioren tijdens het International Masters toernooi te Bremen. De eerst ronde had Jur een bye en was op voorhand al door naar de 2e ronde. In deze 2e ronde Sanzhar Zhabbrov uit Kazachstan tijdens de worp die voor de winst zorgde blesseerde Jur zich aan zijn enkel. Het was te zien dat hij niet meer op volle kracht de wedstrijden in ging. In de derde ronde won Jur van Noack Henrik uit Duitsland. Deze partij ging hem nog makkelijk af. De kwart finale tegen Nikita Tokarev ook uit Kazachstan bleek voor Jur, in deze staat, te zwaar. Jur verloor op 1 straf verschil en werd doorverwezen naar de verliezersronde. Voor brons moest Jur het opnemen tegen Lukas Rollwage, die een thuis wedstrijd speelde. Ondanks een blessure aan  enkel wist hij Lukas op te rollen en na 2 minuten won Jur met een armklem. Een zwaar bevochten 3e plaats voor Jur. Achteraf voelde hij dat een hogere medaille erin gezeten had als hij niet geblesseerd was geraakt. Jur van Gefeliciteerd.

Voorjaarstoernooi Middelbeers

In dit zelfde weekend, zondag 20 maart, wisten de Judoka’s van Jan de Rooy ook nog te scoren tijdens het voorjaarstoernooi. Dit is een regionale wedstrijd in sporthal De Klep te Middelbeers. Voor veel judoka’s van de Rooy was dit één van de eerste toernooien op dit niveau. Toch wisten veel judoka’s een prijs te pakken. Naast onderstaande medaillisten waren er ook nog een aantal knap 4e of 5e geworden.

1e plaatsen
Floor Verhalle, Claudia van den Hout en Mike van Helvert.

2e plaatsen
Jens Harberink en Deen Brants.

3e plaatsen
Pelle Verhoeven, Jip Verheggen, Max van Diessen en Veronique van Engelen.

4e plaatsen
Mees Harberink, Evie Rommen, Jinte van Gestel, Stan van Iersel.

 

Namens Judo Team JAN DE ROOY en Brabant Open Judo van harte proficiat.

Nieuws

 • Prestigieuze Soeverein cup prooi voor judoka’s de Rooy

  Lommel; In het Belgische Lommel werd over twee dagen, 13 en 14 april, &nbs...

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Jan de Rooy pakt het eremetaal

  Hildie; Op zondag 7 april werd er in Diessen het jaarlijkse HilDie toernoo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.