• jan de rooy

Judoka's de Rooy scoren er op los

Afgelopen weekend was het weer druk voor de judoka’s van de Rooy. Met een mega score als resultaat. Alle betrokkenen mogen trots zijn op de behaalde resultaten. Sommige judoka’s deden zelf mee aan meerdere toernooien in één weekend en dat legde ze bepaald geen windeieren. Hieronder leest u meer over dit avontuurlijk weekend.

 

ONK Nijmegen

Zaterdag 13 oktober was Nijmegen het strijdtoneel voor de Open Nijmeegse Kampioenschappen. Door de drukte van het toernooi liep de planning nogal uit. Dit is niet ongewoon tijdens wedstrijden maar sommige judoka’s hadden de dag erna de Districts kampioenschappen, waar ze ook scherp voor wilde zijn. Na wat nadenken toch wachten en de resultaten waren ernaar.

1e prijzen; Milou van Amelsvoort -57kg., Rens van der Pas -34kg. en Bas van der Pas -42kg.

2e prijzen; Rochelle Kleinmoedig +63kg., Fleur van Oudgaarden -44kg., Jimmy Schoormans -34kg. en Rick de Schepper -30kg.

3e prijzen; Mike van Gijsel -66kg., Gati Gorchkhanov -81kg. en Jim Hendrikx -46kg.

 

ZNK Gilze

De jeugd judoka’s van sportcentrum JAN DE ROOY togen op zondag 14 oktober 2018 naar

sporthal “Achter de Tuintjes” te Gilze waar de Zuid Nederlandse judokampioenschappen voor jongens en meisjes werden gehouden in de leeftijd onder 12 jaar.

Het niveau van het toernooi was sterk. Ondanks alle drukte, tegenstanders en soms lange wachttijden gingen de judoka’s van DE ROOY met maar liefst 8 medailles naar huis.

De judoka’s die scoorden in verschillende leeftijdsklasse waren;

1e plaatsen; Rens van der Pas -34kg. en Bas van der Pas -42kg.

2e plaatsen; Rick de Schepper -30kg., Tim Boekweit -30kg. en Pelle Verhoeven -34kg.

3e plaatsen; Jayden Schoumacher -30kg., Gijs van Gool +50kg. en

Veronique van Engelen +48kg.

 

Provinciaal Kampioenschap Antwerpen

Ook op zondag 14 oktober werden de provinciale kampioenschappen senioren in België gehouden. Dit is een voorronde voor de Vlaamse en mogelijk Belgische kampioenschappen. Gati Gochkhanov mocht hier aan meedoen en wist zich met een mooie 2e plek te plaatsen voor de Vlaamse Kampioenschappen. Zoals ze in België wel eens zeggen een dikke pluim voor Gati en succes tijdens het vervolg.

 

Judo Team JAN DE ROOY en Brabant Open judo feliciteren de winnaars met hun medailles.


Nieuws

 • Prestigieuze Soeverein cup prooi voor judoka’s de Rooy

  Lommel; In het Belgische Lommel werd over twee dagen, 13 en 14 april, &nbs...

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Jan de Rooy pakt het eremetaal

  Hildie; Op zondag 7 april werd er in Diessen het jaarlijkse HilDie toernoo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.