• jan de rooy

Judoka’s De ROOY beleven mooi judo weekend.

Bushi Open Arnhem

Zaterdag 15 september was Arnhem het strijdtoneel voor een sterk nationaal toernooi. In sporthal valkenhuizen organiseerde Bushi haar eerste toernooi. Speciaal aan dit toernooi was dat er naast de reguliere wedstrijden ook twee matten voorzien waren van het zogezegde aangepast judo. Dit bracht heel wat sfeer met zich mee in de sporthal.

Mede dankzij een sterke bezetting waren de prijswinnaars extra blij. Voor vele was dit ook het eerste toernooi van het jaar. Het was te zien dat sommige judoka’s er weer in moesten komen.


De  uitslagen in de diverse leeftijds en gewichtsgroepen;

 

1e plaatsen;
Rens van der Pas en Jimmy Schoormans

2e plaats;
Tim Boekweit

3e plaatsen;
Bas van der Pas en Claudia van den Hout.

Allemaal van Harte proficiat namens judo-team JAN DE ROOY en Brabant Open Judo.

Nieuws

 • Early Bird RPM

  Op vrijdag 29 maart houden wij een Early Bird RPM training!

  Lees meer
 • Nieuw: Grit Athletic HIIT training!

  De populariteit van HIIT training blijft stijgen. Snelle resultaten...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.