• jan de rooy

Vanaf maandag weer lessen voor onze sporters tm 18 jaar!

Het is een roerige tijd. Ook voor de kinderen en jeugdsporters van onze club. Gelukkig hebben we vorige week het goede nieuws gehad, dat we binnen de nieuwe regels van het RIVM en NOC*NSF onze kinderen weer mogen trainen. 

 

Deze week worden er nog enkele online lessen gegeven, maar vanaf maandag starten wij volgens dit rooster met de judo, jiu-jitsu en YoungStarz trainingen. 

 

De ouders van onze jeugdsporters hebben gisteren en vandaag een mail gehad met daarin het sportprotocol dat we moeten hanteren voor de jeugd. Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in om alle kinderen en jeugdsporters weer te zien! Zit uw kind op judo, jiu-jitsu of youngstarz maar heeft u nog geen mail ontvangen? Stuur dan een mail naar judo@janderooy.nl en Grim beantwoord u zsm.

Hopelijk mogen wij ook voor onze volwassen sporters de deuren binnenkort weer openen!

 

 

 

 

Nieuws

 • Goed nieuws! Outdoor trainingen!

  Vanaf 11 mei outdoor trainingen!

  Lees meer
 • Vanaf maandag weer lessen voor onze sporters tm 18 jaar!

  Vanaf maandag starten wij met het geven van lessen aan onze jeugdleden van 4 t/m 18 jaar!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.