• jan de rooy

Welkom terug!

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen, mogen wij onze deuren vanaf 1 juli weer openen. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat wij onze klanten weer mogen laten bewegen in onze accommodatie. Uiteraard zullen wij werken binnen de richtlijnen van het RIVM. Over de gang van zaken m.b.t. het binnen sporten zullen wij u nog een extra mail sturen op het moment, dat wij het protocol binnensport hebben ontvangen. De laatste periode hebben wij heel veel positieve reacties ontvangen over het buiten sporten. Daarom hebben wij besloten, dat we dit na 1 juli voorlopig ook nog blijven aanbieden. Vanaf donderdag plaatsen wij open tenten aan de achterzijde van ons sportcentrum, zodat het nog fijner wordt om daar te sporten.

Vanaf 1 juli gaan we dus weer binnen open. Vanaf dan kunt u weer gebruik maken van bijvoorbeeld de Milon Cirkel en de andere toestellen in de fitnessruimte. Tot die tijd hopen wij dat u komt meedoen met onze outdoor groepslessen. Ook als u voor de sluiting niet deel nam aan onze groepslessen, willen wij u adviseren om dat nu wel te doen. Zo organiseren wij bijvoorbeeld ook een alternatieve Milon training buiten of sportieve wandelingen. Zoals in de vorige mail is verteld, verzoeken wij u te reserveren voor deze trainingen via de WOD-app.

Bent u nog niet lid van onze club? Wilt u al wel werken aan uw sportieve doelen en uw imuunsysteem een boost geven? Mail dan naar info@janderooy.nl en wij helpen u snel op weg! 

Nieuws

 • Vanaf 1 juli weer indoor open!

  Bekijk onze korte instructiefilm!

  Lees meer
 • Welkom terug!

  Vanaf 1 juli weer geopend! Nu al outdoor sporten!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.