• jan de rooy

Guido Vekemans en Werner van Rooij 5e dan

 

Wijk bij Duurstede

Op het sportpark Marienhoeve te Wijk bij Duurstede werden op zondag 25 november 2018 hogere dan examens judo gehouden. Guido en Werner van sportcentrum JAN DE ROOY waren aanwezig om hun kunsten te demonstreren voor het behalen van de vijfde dan judo. Dit deden ze aan een aantal afgevaardigde van de nationale graden commissie van de JBN.

 

Met trots kan ik melden dat het Sportcentrum 10 dannen rijker is. Guido en Werner zijn na veel studeren en trainen onder leiding van Ben Trommelen beide geslaagd voor 5e dan, wat zich in judotermen vertaald als Go-dan. De meeste beoefenaars van een budo sport dromen over het behalen van een zwarte band. Het behalen van een 5e dan, wat de kennis en kunde van deze heren weerspiegeld, zal voor vele bij een verre droom blijven. Een schitterende prestatie dus!

 

 

Namens Judo Team JAN DE ROOY van harte proficiat.

Nieuws

 • Prestigieuze Soeverein cup prooi voor judoka’s de Rooy

  Lommel; In het Belgische Lommel werd over twee dagen, 13 en 14 april, &nbs...

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Jan de Rooy pakt het eremetaal

  Hildie; Op zondag 7 april werd er in Diessen het jaarlijkse HilDie toernoo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.