• jan de rooy

Nieuw: Grit Athletic HIIT training!

Nieuw: Grit Athletic! 

De populariteit van HIIT training blijft continu stijgen. Snelle resultaten in korte tijd is waar deze training voor staat. Steeds meer deelnemers zien de voordelen van dit type training in! Met ingang van 1 april 2019 gaan we in onze club Grit Series geven in 3 varianten:

 • Grit Strength    
 • Grit Cardio
 • Grit Athletic

Grit is een intensieve training van 30 minuten in een groep van maximaal 20 personen,  waarbij de deelnemers tot het uiterste gedreven worden om een maximaal resultaat te behalen. Onze Grit Series Coaches Annelies Boon en Jan de Rooy zullen je tijdens deze lessen begeleiden om op verantwoorde wijze ook naar jouw maximum op zoek te gaan. De drie varianten worden afwisselend tijdens de lessen gegeven. Hierdoor krijgt het lichaam telkens een nieuwe trainingsimpuls en blijft vooruitgang gewaarborgd! 

Inclusief!

Vanaf 1 april zal deelname aan Grit Series in het reguliere abonnement vallen. Wel dient er gereserveerd t worden via de WOD-app. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze training en jezelf uit te dagen! Join the team!

Lancering Grit Athletic

Op zondag 31 maart om 09.00 uur lanceren we Grit Athletic. We dagen je uit om hieraan deel te nemen en lid te worden van ons Grit Series Team! We zien je graag dan! 

 

Nog niet lid van onze club? Neem dan contact met ons op! 013 534 25 60! 

Met sportieve groet,

Jan de Rooy

Nieuws

 • Early Bird RPM

  Op vrijdag 29 maart houden wij een Early Bird RPM training!

  Lees meer
 • Nieuw: Grit Athletic HIIT training!

  De populariteit van HIIT training blijft stijgen. Snelle resultaten...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.