• jan de rooy

Corona update

Beste Sporter,

Gisterenavond heeft de overheid aanvullende maatregelen aangekondigd om het coronavirus onder controle te krijgen. Jammer, maar helaas nodig.
 
Gelukkig mogen sportcentra wél open blijven! Dat zie ik als een groot compliment voor onze branche, onze medewerkers en voor u als sporter in onze club! Door het zo goed mogelijk naleven van het protocol Veilig Sporten vanuit het RIVM is het aantal besmettingen in fitnesscentra nihil.
 
Het lijkt erop, dat de overheid het belang van sporten en bewegen als belangrijke bijdrage ziet om je weerstand en vitaliteit een grote boost te geven.
 
Nu is het wel zo, dat er voor ons wat aanvullende regels gelden. Deze gaan in vanaf donderdag 15 oktober. Omdat de regels m.b.t. corona soms per dag kunnen veranderen wil ik je vragen om met regelmaat op onze website te kijken en onze socials (FaceBook/Instagram) in de gaten te houden.
Vanaf 15 oktober:
 • De kleedkamers zijn gesloten ook in ActiveStay. Wij vragen u om omgekleed naar de club te komen. Wij zullen extra kapstokken in het bargedeelte zetten, zodat u daar uw jas kwijt kunt.
 • Kom bij deelname aan een van onze groepslessen niet te vroeg.
 • De horeca is gesloten en we moeten je vragen om na de training niet te blijven hangen. Tussen twee lessen kunt u uiteraard wachten in onze bar/wachtruimte
 • Wij voorzien je graag van een koffie/thee ‘to go’ zodat je onze heerlijke cappuccino niet hoeft te missen.
 • Voor sportcentra geldt, dat de maximale groepsgrootte in elke van onze ruimtes 30 personen is. Wij hebben de maximale groepsgrootte voor onze groepslessen aangepast in onze WOD-app.
 • Uiteraard blijft het protocol Veilig Sporten van kracht. Speerpunten hierin zijn, dat we de 1,5m afstand houden en dat wij onze ruimtes maximaal ventileren.
 
Deze gedeeltelijke lockdown is aangekondigd voor 4 weken. Samen staan we sterk en slaan we er ons doorheen! Ik wil je graag bedanken voor je geduld en begrip voor deze situatie.
 
Graag tot spoedig ziens in de club!
 
Met sportieve groet,
Jan de Rooy
 
 
 

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.