• jan de rooy

Beste Sporters

Beste sporter,

JOUW GEZONDHEID IS ONZE ZORG!

Helaas, alle sportscholen zijn dicht vanwege het coronavirus. Dat betekent, dat ook Sportcentrum Jan de Rooy gesloten is. Een hele heftige, maar noodzakelijke beslissing vanuit de overheid. De gezondheid van eenieder staat op dit moment voorop.

Door de actuele gebeurtenissen worden we ons nog bewuster, dat onze gezondheid het allerbelangrijkste is. Wij vanuit onze club, gaan er alles aan doen om jou fit te houden!

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning, het zijn allemaal cruciale factoren.

Om gezond te blijven is het belangrijk om voldoende te bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. En ook al is dat op dit moment niet fysiek mogelijk in onze club, er zijn natuurlijk wel andere mogelijkheden.

SAMEN BLIJVEN WE FIT!

Achter de schermen hebben we de afgelopen dagen met het hele team hard gewerkt om het beste alternatief te vinden op jouw clubbezoek, zodat je toch kunt blijven werken aan je gezondheid. We zien het als ons doel om juist tijdens deze spannende tijden je te begeleiden naar een vitaal en gezond leven.
 
Deze week al en ook de komende periode zullen we via allerlei platvormen onze dienstverlening voortzetten, zodat jij ongeacht de tijd altijd je workout kunt blijven doen.
Zo presenteerden we afgelopen week al een aantal thuisworkouts via onze website en Facebook. Daarnaast kan ieder lid van onze club de Funxtion-app downloaden waarin honderden trainingsprogramma’s staan. Ook een heleboel trainingen zonder materialen! Voor onze judoka’s en Jiu-Jitsuka’s hebben we de komende periode een aantal filmpjes die we op onze Facebookpagina zetten.
 
Houd onze website en Facebookpagina in de gaten, want we posten elke dag een nieuwe workout!
 
LES MILLS ON DEMAND
We weten, dat wij in onze club ook een groot aantal liefhebbers hebben van groepslessen. Daarom bieden wij je, in samenwerking met Les Mills, aan om de komende 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand: Een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen. Les Mills On Demand biedt voor ieder wat wils, zoals: Cardio, kracht, dans, body & mind en ga zo maar door.
 
Hoe meld je je hiervoor aan?
 • Ga met je laptop/computer naar DEZE LINK
 • Vul je gegevens in. Let op, je moet ook je betaalgegevens (creditcard of paypal) invullen, maar je hoeft uiteraard niks te betalen indien je binnen 60 dagen je account weer stopzet. Een paypal account aanmaken doe je snel via DEZE LINK
 • Start met jouw favoriete Les Mills workout
 • Mocht je na 60 dagen niet willen doorgaan, zorg er dan voor, dat je via het platform jouw account voor het einde van deze free trail period stopzet.
Mocht je niet willen registreren voor Les Mills On Demand, dan heb je via DEZE LINKtoegang tot zo’n 100 gratis korte workouts en oefeningen om te volgen.
 
Laten we er met z’n allen voor zorgen, dat we de komende weken fit en gezond blijven, zodat we samen het virus zo snel mogelijk overwinnen. Let’s come back fitter en stronger!
 
Uiteraard houden wij jullie op de hoogte als we weer open kunnen gaan. Voor nu zijn we telefonisch zeer beperkt bereikbaar, maar u kunt ons altijd een mail sturen op info@janderooy.nl. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
 
Tot slot wil ik jullie heel erg bedanken voor de vele fijne en hartverwarmende reacties die wij ontvangen. Ook voor ons is dit een zeer vervelende overmachtssituatie. Ga alvast aan de slag met onze online dienstverlening, dan houden wij ook de ontwikkelingen in de gaten. Zodra er nieuws is dan houden wij u op de hoogte.
 
Met vriendelijke groet,
Namens het hele team van ons sportcentrum,
 
Jan de Rooy
 

BLIJF GEZOND, ZORG VOOR ELKAAR! 

 
BERICHTGEVING VANUIT FYSIOTHERAPIE DE ROOY
Vanuit de beroepsgroep voor Fysiotherapie is gevraagd om wel open te blijven om zo de druk bij de huisartsen en ziekenhuizen te verminderen. Uiteraard passen we de maatregelen van het RIVM toe. Sinds deze week maakt Fysio de Rooy onder andere ook gebruik van e-health. Zo kunnen we ook op afstand de cliënten voorzien van advies, voorlichting en eventueel oefeningen. Twijfelt u of u bij ons terecht kunt? Bel of liever mail naar 013-5300811 of info@fysioderooy.nl.

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.