• jan de rooy

Onze thuisworkouts!

Zoals u hier kunt lezen, is onze club op dit moment gesloten tot tenminste 28 april, mogelijk langer. Deze vervelende overmachtssituatie vinden we heel erg en daarom willen wij u ook graag thuis in beweging houden! Op deze pagina vind u de verwijzing naar ons YouTube kanaal met onze video's met thuistrainingen. 

Daarnaast kunt u ook 60 dagen gratis gebruik maken van Les Mills On Demand en onze gratis te downloaden Funxtion app. 

Uiteraard is het anders, dan wanneer u bij ons in de club sport. Echter wij adviseren u om deze -vaak korte- workouts 2 a 3 maal per week te doen om zodoende te helpen uw immuunsysteem zo hoog mogelijk te houden! 

Zodra we nieuws hebben over wanneer we weer open mogen, berichten wij u!  

 

Klik op deze link en u wordt doorverwezen naar ons YouTube kanaal! 

 

Hier vindt u alle filmpjes voor thuistrainingen!  Wilt u workout materiaal lenen? Kijk dan dit filmpje! 

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.