• jan de rooy

Cassidy van Boxtel zilver op NK -21 jaar

Zaterdag 13 februari werden de Nederlandse Judo Kampioenschappen voor dames en heren, in de leeftijd -21 jaar, gehouden in de “Jan Massinkhal” te Nijmegen. Het geheel werd georganiseerd door de Judo Bond Nederland. Veel gewichtsklassen waren zeer sterk bezet, dit zorgde voor een kwalitatief hoogstaand toernooi.

Cassidy van Boxtel uitkomend in klasse +78 kg, begon haar toernooi sterk. In de voorrondes, mede door snelle acties van Cassidy, viel zelfs één van haar tegenstanders flauw. In de finale moest Cassidy het opnemen tegen Barkman. Vol goede moed begon ze aan haar partij, Cassidy had namelijk al eerder dit jaar van Barkman weten te winnen. Helaas kon ze haar opdracht niet volhouden en moest Cassidy genoegen nemen met een 2e plaats.

 

Namens Judo Team JAN DE ROOY en Brabant Open Judo van harte proficiat.

Nieuws

 • Prestigieuze Soeverein cup prooi voor judoka’s de Rooy

  Lommel; In het Belgische Lommel werd over twee dagen, 13 en 14 april, &nbs...

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Jan de Rooy pakt het eremetaal

  Hildie; Op zondag 7 april werd er in Diessen het jaarlijkse HilDie toernoo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.