• jan de rooy

Amerhal toernooi Made en Glasow

Glasgow

Jur Spijkers werd op zondag 7 oktober tijdens de European Cup in Glasgow kampioen in de klasse +100kg. In de halve finale rekende hij af met de Brit Wesley Greenidge. In de Finale trof Jur de spanjaard Irinel Vasile Chelaru Grigoras, het zat al een beetje in de naam. Een lastige tegenstander, toen Jur eindelijk grip kreeg op de partij scoorde hij een mooie Ippon. Goud voor Jur!

Amerhal toernooi Made

ook op zondag  7 oktober werden in de Amerhal te Made internationale judo wedstrijden gehouden. Een aantal Judoka’s van Sportcentrum JAN DE ROOY wisten ook op dit sterk bezette toernooi eremetaal te behalen.

In de categorie -10 jaar wisten Tim Boekweit en Jayden Schoumacher beide in dezelfde gewichtsklasse -30kg. prijs te halen. Tim ging naar huis met Goud en Jayden met Brons. In deze leeftijdsklasse hadden we nog een prijs winnaar Rens van der Pas -34kg. Ook hij ging naar huis met Brons.

In de categorie -12 jaar hadden we maar 1 prijs, maar zeker niet onverdienstelijk. Bas van der Pas wist in de -42kg. Klasse goud te scoren. Met een aantal schitterende ippons moet ik er aan toevoegen.

In de categorie -15 jaar vielen twee prijzen. Een eerste plek voor Vigo van den Oetelaar -55kg. die met veel verschillende technieken de titel op zijn naam zette. Een tweede plek voor Fleur van Oudgaarden -44kg. die tijdens de finale een beetje onder de indruk was. Maar goed weerstand bood aan iemand die 3 jaar ouder is.

In de leeftijdsklasse -18 jaar wist Milou van Amelsvoort nog een knappe 2e plek mee naar huis te nemen. Milou is een aantal weken gepest door blessures dus was een zilveren beker een mooie comeback.

Last but not least wist Gati Gorchkhanov in de junioren klasse -73kg. ook nog goud te halen. Zo drukte de judoka’s van Sportcentrum Jan de Rooy een mooie stempel op de dag.

Judoka’s van harte proficiat.
Judo Team JAN DE ROOY en Brabant Open Judo.

 

Nieuws

 • Early Bird RPM

  Op vrijdag 29 maart houden wij een Early Bird RPM training!

  Lees meer
 • Nieuw: Grit Athletic HIIT training!

  De populariteit van HIIT training blijft stijgen. Snelle resultaten...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.