• jan de rooy

Bekijk ons groepslesrooster

Lesrooster

In verband met de Corona maatregelen is het op dit moment alleen mogelijk om trainingen te volgen op reservering. Hiervoor gebruiken wij een app, de WOD-app. Deze app installeert u op uw telefoon of tablet. Daarnaast kunt u deze ook op een computer gebruiken. 

WOD app

Om de WOD reserveringsapp te kunnen gebruiken, dien u zich eerst eenmalig te registreren. Dat doet u door te klikken op de volgende link:

Aanmelden bij de WOD-app

Na registratie kunt u de app downloaden op uw telefoon en gebruiken om de lessen te reserveren! 

We vragen u om bij verhindering af te melden voor de les in de WOD app. Mocht u op de wachtlijst staan en er komt een plekje vrij, dan ontvangt u een mail vanuit de WOD app. 

Mocht u er niet uitkomen met het installeren, stuurt u dan een mail naar info@janderooy.nl . Wij zullen u dan bellen om samen met u de WOD-app te installeren. Let op, voor elke persoon is een uniek e-mail adres nodig. Hierop ontvangt u ook mailtjes als u bijvoorbeeld terecht kunt als u nog op de wachtlijst stond. 

 

Corona protocol outdoor trainingen

In verband met de Corona maatregelen is het voor ons en voor u verplicht om te werken met het protocol outdoor trainingen. Wij verzoeken u om hiervan voor uw bezoek kennis te nemen. 

 

Judo, Jiu-Jitsu en Tuimeljudo

Ivm de Coronamaatregelen worden de judolessen tijdelijk buiten gegeven. Bij slecht weer zal de les via een livestream worden gegeven. Alle ouders van de deelnemers zijn hierover op de hoogte gebracht via de mail en/of telefonisch. 

Download of bekijk hier het lesrooster voor Budo vanaf 2 juni 2020

 

Feestdagen:

Wordt weer ingevuld na de Coronaperiode. 

Nieuws

 • Goed nieuws! Outdoor trainingen!

  Vanaf 11 mei outdoor trainingen!

  Lees meer
 • Vanaf maandag weer lessen voor onze sporters tm 18 jaar!

  Vanaf maandag starten wij met het geven van lessen aan onze jeugdleden van 4 t/m 18 jaar!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.