• jan de rooy

Ervaar Sportcentrum Jan de Rooy nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportcentrum Jan de Rooy in Goirle helpt jou die 1e stap zetten met een Gratis Proefweek Fitness. Laat ons jou overtuigen van ons fitness aanbod! 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Sportcentrum Jan de Rooy ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Henk-jan (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding en de leuke sfeer bij Jan de Rooy voel ik me nu beter dan ooit. "

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sportcentrum Jan de Rooy is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, de Milon Cirkel. Bij Sportcentrum Jan de Rooy ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 

Nieuws

 • Vince Klijsen Brons te Berlijn

  Zondag 8 april werd de jaarlijkse european cadet cup(ecc) te Berlijn georgani...

  Lees meer
 • Judoka‚Äôs DE ROOY dit weekend op meerdere fronten actief.

  Op zaterdag en zondag, 7 en 8  april, waren judoka’s van sportcent...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk