• jan de rooy

Meer resultaat met Personal Training

Naast de mogelijkheid tot gevarieerd en gezellig sporten staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Sportcentrum Jan de Rooy. Een goede intensieve begeleiding biedt hierbij extra mogelijkheden om uw gewenste resultaat te bereiken. Om dit te realiseren biedt Sportcentrum Jan de Rooy u dan ook de mogelijkheid om te sporten onder begeleiding van een Personal Trainer.

Samen écht je fitness doelstellingen behalen

Door een juiste combinatie van begeleid sporten, kennis en voeding zorgen wij dat jij je doelstelling behaalt. Dit doen wij door:

 • 100% focus: Alle aandacht voor jou en het behalen van jouw doelstelling
 • Extra persoonlijk advies: Persoonlijk advies over voeding en een gezonde levensstijl
 • Flexibiliteit: De Personal Trainer spreekt met jou af wanneer en waar het jou schikt

Tarieven Personal Training

Onze Personal Trainers doen u op basis van uw doelstellingen een voorstel voor een trainingspakket. De tarieven voor Personal Training zijn als volgt opgebouwd:

€ 61,- per sessie van ongeveer 1 uur bij training 1 op 1

€ 39,- per sessie per persoon voor ongeveer 1 uur bij training 1 op 2

Het programma Knock-Out is een PT boks programma dat wordt gegeven in pakketten van 12 sessies.

€ 349,- per 12 sessies van 30 minuten bij training 1 op 1

€ 599,- per 12 sessies van 45 minuten bij training met z'n tweeen. 

Persoonlijke aandacht maar geen personal trainer: Small Group Training

Binnen Sportcentrum Jan de Rooy is het ook mogelijk om in klein groepsverband te trainen. Dit kan echter alleen op afspraak. Voorbeelden hiervan zijn het groeps-fitnessprogramma's Move-it (in de Funxtion Zone) Grit (HIIT training) en de cursus zwangerfit. Personal training kan echter ook een variant zijn van small group training. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk omdat de instructeurs vanuit het sportcentrum altijd genoeg opties zullen geven om op uw eigen niveau deel te nemen.

 

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.