• groepslessen header

Individueel fitness bij Sportcentrum Jan de Rooy

Sportcentrum Jan de Rooy beschikt over een modern uitgeruste fitnessafdeling waar u in alle rust jouw cardio- en fitnessoefeningen uit kunt voeren. De fitnessinstructeurs begeleiden je waar nodig en zijn ook in de gelegenheid om een persoonlijk trainings-programma voor jou samen te stellen. 

Buikspier Kwartier

Binnen de fitnessafdeling wordt er onder leiding van de enthousiaste instructeurs ook extra aandacht besteed aan de buik- en rugspieren in de vorm van een “buikspier kwartier”. Dit is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een verantwoordelijke manier om jouw buik- en rugspieren extra aandacht te geven. Je kunt dagelijks geheel vrijblijvend deelnemen aan dit buikspier kwartier. 

Trainingsprogramma, de Milon Cirkel

Met de ingang van 2014 introduceert Sportcentrum Jan de Rooy een moderne vorm van trainen genaamd de Milon Cirkel. Mocht je uitgekeken zijn op een standaard fitnesstraining dan is dit nieuwe trainingsprogramma echt een aanrader. Met de Milon Cirkel hoef je slechts 6 keer per maand gemiddeld 35 minuten te trainen op voor jouw geselecteerde spier- en conditie toestellen.

Interesse of wil je meer weten? Meld je aan voor een Gratis Proefweek!

Meld je hieronder aan voor een Gratis Proefweek. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

 • * velden zijn verplicht.

 

 

Nieuws

 • Milou van Amelsvoort Brons te Bremen

    Milou van Amelsvoort behaalt een 3e plaats te Bremen. Zondag 10 decem...

  Lees meer
 • Judo Examens december 2017

  Judo Examens In dit zelfde weekend, 9 en 10 december, werden de examens geh...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk