• header-funxtion

Individueel fitness bij Sportcentrum Jan de Rooy

Sportcentrum Jan de Rooy beschikt over een modern uitgeruste fitnessafdeling waar u in alle rust jouw cardio- en fitnessoefeningen uit kunt voeren. De fitnessinstructeurs begeleiden je waar nodig en zijn ook in de gelegenheid om een persoonlijk trainings-programma voor jou samen te stellen. 

Buikspier Kwartier

Binnen de fitnessafdeling wordt er onder leiding van de enthousiaste instructeurs ook extra aandacht besteed aan de buik- en rugspieren in de vorm van een “buikspier kwartier”. Dit is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een verantwoordelijke manier om jouw buik- en rugspieren extra aandacht te geven. Je kunt dagelijks geheel vrijblijvend deelnemen aan dit buikspier kwartier. 

Trainingsprogramma, de Milon Cirkel

Met de ingang van 2014 introduceert Sportcentrum Jan de Rooy een moderne vorm van trainen genaamd de Milon Cirkel. Mocht je uitgekeken zijn op een standaard fitnesstraining dan is dit nieuwe trainingsprogramma echt een aanrader. Met de Milon Cirkel hoef je slechts 6 keer per maand gemiddeld 35 minuten te trainen op voor jouw geselecteerde spier- en conditie toestellen.

Interesse of wil je meer weten? Meld je aan voor een Gratis Proefweek!

Meld je hieronder aan voor een Gratis Proefweek. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

 

Nieuws

 • Prestigieuze Soeverein cup prooi voor judoka‚Äôs de Rooy

  Lommel; In het Belgische Lommel werd over twee dagen, 13 en 14 april, &nbs...

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Jan de Rooy pakt het eremetaal

  Hildie; Op zondag 7 april werd er in Diessen het jaarlijkse HilDie toernoo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.