• team

Op zoek naar een leuke en gezonde zwangerschapscursus?

Sinds enkele jaren heeft Sportcentrum Jan de Rooy ook een onderdeel toegevoegd gericht op zwangere dames of dames die net bevallen zijn genaamd ZwangerFit. De cursus is speciaal ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie en alleen speciaal opgeleide fysiotherapeuten mogen deze cursus geven. Binnen het sportcentrum wordt de cursus gegeven door ZwangerFit docente Chantal van Gestel.

Wat kan je verwachten van de cursus?

Tijdens de lessen komen zowel theorie als praktijk aan bod en ga je aan de slag zodat je conditie behouden blijft. Daarnaast wordt er al vroeg in de zwangerschap preventief getraind met speciale aandacht voor rug- buik en bekkenbodemspieren. Hierdoor kunnen klachten en fysieke ongemakken worden voorkomen. Binnen de theorielessen krijg je een goed beeld van de zwangerschap en leer je een goede voorbereiding op de bevalling. Één van de theorielessen is tevens een partneravond.

Anniek Masman - Rijen
"Het fijne van ZwangerFit is dat je actief samen bezig bent en tijdens het sporten ervaringen uit kunt wisselen. Dit ervaar ik als superleuk!" 

Chantal, ZwangerFit docente
“Het is tijdens de zwangerschap juist goed om in beweging te blijven of te komen. Het is alleen noodzaak om de training aan te passen aan de veranderingen in je lichaam!. Ik weet zeker, dat dit voor veel vrouwen een uitkomst is!”

Interesse in de ZwangerFit-cursus? Neem contact met ons op!

ZwangerFit is erg gezellig en gezien je steeds in groepsverband bezig bent vliegt de tijd voorbij. Bent je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

 

 

Nieuws

 • Sh'bam vrijdag 09.30 komt tijdelijk te vervallen i.v.m. zwangerschapsverlof

  Omdat we op dit moment geen vervanging hebben voor de les Sh'bam op vrijd...

  Lees meer
 • Body & Mind Special!

  Vrijdag 12 januari vanaf 18.45 uur!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk