• jan de rooy

Waarom deelnemen aan de groepslessen van Jan de Rooy?

Door de jaren heen heeft Sportcentrum Jan de Rooy een uitgebreid programma aan groepslessen samengesteld. Sporten in groepsverband is namelijk erg gezellig en ook extra motiverend. 

Onze club staat bekend om haar ruime aanbod in groepslessen. Verdeeld over 2 ruime groepszalen en een spinningzaal kan je er terecht voor de meest uiteenlopende trainingen.

Ruim aanbod aan groepslessen; voor ieder wat wils

Met ruim 60 groepslessen per week is er altijd wel iets waar u blij van wordt. Zo biedt Sportcentrum Jan de Rooy o.a.:

Club Power - Fit & Shape - Body Step - Body Balance - Crew Class Rowing - Corrie's Core Training- Pilates- RPM - Sprint - Body Circuit - Vitaal Fit - Body Mix - Tai-Chi - Sh'bam - ABS Core - Move-it -XCORE ( vanaf 26 september 2020) Judo

Bekijk ook onze lessen op de WOD App ( Pay'n Plan) en het sportkeuze schema voor jouw favoriete les. Vanwege Corona janteren wij een lesrooster wat kan wisselen. Onze medewerkers kunnen u verder helpen met u keuze.

Meer persoonlijke aandacht maar geen personal trainer: Small Group Training

Binnen Sportcentrum Jan de Rooy is het ook mogelijk om in klein groepsverband te trainen. Dit kan echter alleen op afspraak. Voorbeelden hiervan zijn het groeps-fitnessprogramma Grit en de cursus zwangerfit. Personal training kan echter ook een variant zijn van small group training. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk omdat de instructeurs vanuit het sportcentrum altijd genoeg opties zullen geven om op uw eigen niveau deel te nemen.

 

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.