• jan de rooy

Waarom deelnemen aan de groepslessen van Jan de Rooy?

Door de jaren heen heeft Sportcentrum Jan de Rooy een uitgebreid programma aan groepslessen samengesteld. Sporten in groepsverband is namelijk erg gezellig en ook extra motiverend. 

Onze club staat bekend om haar ruime aanbod in groepslessen. Verdeeld over 2 ruime groepszalen en een spinningzaal kan je er terecht voor de meest uiteenlopende trainingen.

Ruim aanbod aan groepslessen; voor ieder wat wils

Met ruim 75 groepslessen per week is er altijd wel iets waar u blij van wordt. Zo biedt Sportcentrum Jan de Rooy o.a.:

BodyPump - BodyCombat - Tone - BodyStep - BodyJam - BodyBalance - Crew Class Rowing - RPM - Body Circuit - Fifty-Fit - Body Mix - Tai-Chi - Sh'bam - ABS Core - Move-it - Judo

Bekijk ook ons lesrooster en het sportkeuze schema voor jouw favoriete les

Meer persoonlijke aandacht maar geen personal trainer: Small Group Training

Binnen Sportcentrum Jan de Rooy is het ook mogelijk om in klein groepsverband te trainen. Dit kan echter alleen op afspraak. Voorbeelden hiervan zijn het groeps-fitnessprogramma Grit en de cursus zwangerfit. Personal training kan echter ook een variant zijn van small group training. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk omdat de instructeurs vanuit het sportcentrum altijd genoeg opties zullen geven om op uw eigen niveau deel te nemen.

Interesse of wil je meer weten? Meld je aan voor een Gratis Proefweek!

Meld je hieronder aan voor een Gratis Proefweek. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

 

 

Nieuws

 • Goed nieuws! Outdoor trainingen!

  Vanaf 11 mei outdoor trainingen!

  Lees meer
 • Vanaf maandag weer lessen voor onze sporters tm 18 jaar!

  Vanaf maandag starten wij met het geven van lessen aan onze jeugdleden van 4 t/m 18 jaar!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.