• jan de rooy

Effectief afvallen met een persoonlijk afslankprogramma

Niet iedereen is hetzelfde of wil hetzelfde resultaat bereiken. In onze club hebben we daarom een aantal verschillende afslankprogramma's. 

Personal Trainers

Uiteraard kunt u terecht bij een van onze Personal Trainers voor advies op maat. Samen met uw trainer wordt gekeken wat voor u het beste past in de combinatie eten en sporten. 

 

Myline

Wij zijn er trots op dat wij licentiehouder zijn van het voedingsbegeleidingsprograma Myline. Myline is een 8-weekse voedingsbegeleidingscursus in groepsverband waarbij we elke week een presentatie houden over telkens een ander aspect van voeding. Daarnaast wordt er getraind op onze Milon Cirkel om het resultaat van deze cursus zo groot mogeijk te maken. U wordt tijdens deze cursus begeleid door Danielle Nieuwenhuzien of Jan de Rooy

PowerSlim

Effectief en blijvend afvallen met persoonlijke begeleiding. Dat is het Power Slim afslankprogramma. Met 6 eetmomenten per dag werken we samen in 3 fases naar je streefgewicht en een gezonder eetpatroon toe. 

 • Doeltreffend afvallen: met lekkere voeding, niet minder maar anders eten
 • Persoonlijke intake: o.a. je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), en de spiermassa wordt gemeten
 • Begeleiding: wekelijkse controle om samen je gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken
 • Blijvend resultaat: ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je nog onder begeleiding
 • Voorkom je het jojo-effect: doordat je spiermassa behouden blijft, blijft je stofwisseling hoog

Voor meer informatie over PowerSlim verwijzen wij u graag door naar www.afslankcoachesgoirle.nl. De afslankcoaches zijn gesitueerd in hetzelfde gebouw als het sportcentrum. 

 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor meer informatie. Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

 

 

Nieuws

 • Early Bird RPM

  Op vrijdag 29 maart houden wij een Early Bird RPM training!

  Lees meer
 • Nieuw: Grit Athletic HIIT training!

  De populariteit van HIIT training blijft stijgen. Snelle resultaten...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.