• jan de rooy

Effectief afvallen met een persoonlijk afslankprogramma

Niet iedereen is hetzelfde of wil hetzelfde resultaat bereiken. In onze club hebben we daarom een aantal verschillende afslankprogramma's. 

 

BenFit

Wij zijn er trots op dat wij licentiehouder zijn van het voedingsbegeleidingsprograma BenFit. BenFit is een 12-weekse voedingsbegeleidingscursus waarbij u individueel wordt begeleid door een van onze BenFit coaches. BenFit werkt met gewone voeding. Het programma laat je niet alleen een tijdje anders eten, bewegen en ontspannen. Als er namelijk niets verandert in je denkwijze en de manier waarop je jouw leven leidt, is de kans groot dat je naderhand weer gewoon op de oude manier doorgaat. Voordat je het in de gaten hebt, ben je dan weer terug bij af. 

Het eet-beweeg-relax programma van BenFit leidt je naar een leefstijlverandering, een lange termijn oplossing. Wij laten je middels BenFit begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen, te blijven en in balans te zijn. Het BenFit werkboek zal je daarbij helpen. Dit boek verandert je kijk op jouw manier van leven voorgoed. 

Meld je aan bij onze balie voor een afspraak met een van onze BenFit coaches! 

 

PowerSlim

Effectief en blijvend afvallen met persoonlijke begeleiding. Dat is het Power Slim afslankprogramma. Met 6 eetmomenten per dag werken we samen in 3 fases naar je streefgewicht en een gezonder eetpatroon toe. 

 • Doeltreffend afvallen: met lekkere voeding, niet minder maar anders eten
 • Persoonlijke intake: o.a. je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), en de spiermassa wordt gemeten
 • Begeleiding: wekelijkse controle om samen je gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken
 • Blijvend resultaat: ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je nog onder begeleiding
 • Voorkom je het jojo-effect: doordat je spiermassa behouden blijft, blijft je stofwisseling hoog

Voor meer informatie over PowerSlim verwijzen wij u graag door naar www.afslankcoachesgoirle.nl. De afslankcoaches zijn gesitueerd in hetzelfde gebouw als het sportcentrum. 

 

Nieuws

 • Corona update

  Wij blijven geopend! Groepslessen gaan door!

  Lees meer
 • Lancering XCORE

  Op zaterdag 26 september lanceren wij XCORE 

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.