• Standaard

Fleur van Oudgaarden pakt zilver in Venray

Internationaal judo Toernooi Venray 10 Juni 2017

Fleur van Oudgaarden sterk in Venray. Zaterdag 10 juni werd in Sport- en evenementencomplex "De Wetteling" het sterke internationaal judo toernooi te Venray gehouden.  Dit toernooi is 1 van de, zo niet het sterkste in Nederland. Met een schitterende opzet waar alle finales plaats vinden in een aparte zaal met spots op de judomat. Dit maakt het uiteraard voor de jongere doelgroep een stuk spannender.

Tijdens dit sterk bezette toernooi wist Fleur een zilveren medaille te bemachtigen. Er waren 33 landen aanwezig zo'n 1400 judoka’s streden om het eremetaal. Dan is het extra knap dat je een 2e plek weet te behalen. In de finale stond ze zelf nog even voor. Het goud leek voor het grijpen te liggen. Helaas belande ze in een houdgreep en kon ze haar voorsprong niet behouden. Zilver met een goud randje als resultaat.

Dit toernooi was ook het laatste toernooi van dit seizoen. Binnenkort kijken we terug op een succesvol seizoen en mogelijk heffen we nog een glas op alle kampioenen.

Namens Judo Team JAN DE ROOY en Brabant Open Judo van harte proficiat. 
 

Nieuws

 • Judoka’s De ROOY beleven mooi judo weekend in den Haag.

      Adidas IRJT Den Haag   Zaterdag 11 en zondag 12 nov...

  Lees meer
 • Druk weekend Judoka’s Jan de Rooy 2017

  TEAMS. Afgelopen zaterdag 4 november vonden verschillende team wedstrijden p...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Frans van Gils

  "De gevarieerde toestellen van de Milon Cirkel zijn een leuke uitdaging en ik kan er mijn conditie lekker mee op peil houden"

  Frans van Gils
 • Trees van Rijswijk

  "Ik ben al jaren lid van het sportcentrum en het bevalt me goed. Er hangt een leuke sfeer en er worden vaak nieuwe sportonder.."

  Trees van Rijswijk